Siste nytt

Kontrakt med Tussa Energi

8 desember 2017     

Energi Teknikk har signert kontrakt med Tussa Energi AS om levering av komplett elektromekanisk utrustning til Tenneelva kraftverk. Leveransen omfatter Brekke Pelton ringledningsturbin med effekt på 3,3 MW med tilhørende generator, kontrollanlegg og nødvendige hjelpeanlegg. Anlegget bygges for 387 meter fallhøyde. Utstyret skal leveres høsten 2018. Tenneelva kraftverk ligger i Vanylven kommune i Møre og Romsdal.

Energi Teknikk leverer til Skorga kraftverk

6 september 2017     

Energi Teknikk har signert kontrakt om levering av komplett elektromekanisk utrustning til Skorga kraftverk. Leveransen omfatter ET pelton ringledningsturbin med effekt på 2,9 MW med tilhørende generator, kontrollanlegg og nødvendige hjelpeanlegg. Anlegget bygges for 304 meter fallhøyde. Utstyret skal leveres høsten 2018. Skorga kraftverk ligger i Nesset kommune i Møre og Romsdal

Leveranse til Clemens Kraft

30 juni 2017     

Energi Teknikk AS er tildelt en kontrakt på levering av komplett elektromekanisk utrustning til Søråni kraftverk i Bygland kommune. Avtalen innebærer leveranse av en Brekke Pelton ringledningsturbin med effekt på 7,87 MW med tilhørende generatorer, kontrollanlegg og nødvendige hjelpeanlegg. Utstyret skal leveres høsten 2018.

Signert kontrakt med Småkraft Utbygging AS

30 juni 2017     

Energi Teknikk har signert kontrakt om levering av komplett elektromekanisk utrustning til Kvitåi kraftverk. Leveransen omfatter ET pelton ringledningsturbin med effekt på 2,6 MW med tilhørende generator, kontrollanlegg og nødvendige hjelpeanlegg. Anlegget bygges for 243 meter fallhøyde. Utstyret skal leveres sommeren 2018. Kvitåi kraftverk ligger i Tinn kommune i Telemark.

Ny kontrakt til Energi Teknikk

14 juni 2017     

Energi Teknikk har signert kontrakt om levering av komplett elektromekanisk utrustning til Sagelva kraftverk. Leveransen omfatter ET pelton ringledningsturbin med effekt på 2,8 MW med tilhørende generator, kontrollanlegg og nødvendige hjelpeanlegg. Anlegget bygges for 158 meter fallhøyde. Utstyret skal leveres våren 2018. Sagelva kraftverk ligger i Stjørdal kommune i Nord-Trøndelag.

Leveranse til Montenegro

18 mai 2017     

Energi Teknikk AS har signert en kontrakt på levering av komplett elektromekanisk utrustning til Murino 1 og 2 i Montenegro. Avtalen innebærer leveranse av to ET Peltonturbiner med effekt på 1,0 og 1,5 MW med tilhørende generatorer, kontrollanlegg og nødvendige hjelpeanlegg. Utstyret skal leveres Q4-2017.

Energi Teknikk inngår kontrakt om leveranse til Timbra kraftverk

16 februar 2017     

Energi Teknikk AS er tildelt en kontrakt fra SKL på levering av komplett elektromekanisk utrustning til Timbra kraftverk i Gloppe kommune i Sogn og Fjordane. Avtalen innebærer leveranse av en ET Pelton ringledningsturbin med effekt på 2,94 MW med tilhørende generatorer, kontrollanlegg og nødvendige hjelpeanlegg. Utstyret skal leveres Q1-2018.

Leveranse til Helgheim Huus kraftverk

16 februar 2017     

Energi Teknikk AS er tildelt en kontrakt fra SKL på levering av komplett elektromekanisk utrustning til Helgheim Huus kraftverk i Jølster kommune i Sogn og Fjordane. Avtalen innebærer leveranse av en ET Pelton ringledningsturbin med effekt på 2,7 MW med tilhørende generatorer, kontrollanlegg og nødvendige hjelpeanlegg. Utstyret skal leveres Q1-2018.

Leveranse til Geitåni kraftverk

1 februar 2017     

Energi Teknikk AS er tildelt en kontrakt på levering av komplett elektromekanisk utrustning til Geitåni kraftverk i Voss kommune. Avtalen innebærer leveranse av en ET Pelton ringledningsturbin med effekt på 4,76 MW med tilhørende generatorer, kontrollanlegg og nødvendige hjelpeanlegg. Utstyret skal leveres våren 2018.

Energi Teknikk leverer til Vaksvik kraftverk

20 januar 2017     

Energi Teknikk har inngått avtale med Clemens Kraft om levering av elektromekanisk utrustning til Vaksvik kraftverk. Kontrakten innebærer leveranse av komplett elektromekanisk utrustning med 2 like Brekke Peltonturbin på 3,99 MW hver. Kraftverket bygges for fallhøyde på 173 meter. Kraftverket ligger i Ørskog kommune i Møre og Romsdal fylke.

Ny kontrakt med Clemens kraft

2 januar 2017     

Energi Teknikk har inngått avtale med Clemens Kraft om levering av elektromekanisk utrustning til Vengåa kraftverk. Kontrakten innebærer leveranse av komplett elektromekanisk utrustning med Brekke Peltonturbin på 4,5 MW. Kraftverket bygges for fallhøyde på 269 meter. Kraftverket ligger i Rauma kommune i Møre og Romsdal fylke.

Nye eiere og endret ledelse i Energi Teknikk

31 oktober 2016     

Energi Teknikk AS har fått nye eiere. Kjøpere er E.T. Holding AS og investor Kenneth Hellerstedt, mens selskapet selv har kjøpt en mindre aksjepost. E.T. Holding AS ble stiftet tidligere i år av Eivind Tvedt og Arild Klette Steinsvik. E.T. Holding har innhentet kapital fra flere investorer og som ny hovedeier i Energi Teknikk har de styrket økonomien i selskapet og rigget Energi Teknikk for videre vekst.

Det nye eierskapet medfører endringer i ledelsen og Arild Klette Steinsvik tar over stillingen som daglig leder. Steinsvik kommer fra stillingen som markedssjef i Energi Teknikk og har arbeidet i selskapet siden 2009.

Leveranse til Brekkefossen kraftverk

24 oktober 2016     

Energi Teknikk AS er tildelt en kontrakt på levering av komplett elektromekanisk utrustning til Brekkefossen kraftverk i Bremanger kommune. Avtalen innebærer leveranse av 2 vertikale ET Francisturbiner med effekt på 2,4 MW og 1,6 MW med tilhørende generatorer, kontrollanlegg og nødvendige hjelpeanlegg. Utstyret skal leveres sommeren 2017.

Ny leveranse til Briksdalen kraftverk

17 juni 2016     

Energi Teknikk skal levere komplett elektromekanisk utrustning for aggregat 2 i Briksdalen minikraftverk. Leveransen består av en horisontal francisturbin på 290 kW, designet for 60 meter fallhøyde. Anlegget skal leveres på nyåret 2017.

Energi Teknikk leverer til Tesgjolo kraftverk

15 juni 2016     

Energi Teknikk har signert kontrakt om levering av komplett elektromekanisk utrustning til Tesgjolo kraftverk. Leveransen omfatter ET peltonturbin med effekt på 1,06 MW med tilhørende generator, kontrollanlegg og nødvendige hjelpeanlegg. Anlegget bygges for 180 meter fallhøyde. Utstyret skal leveres våren 2017. Tesgjolo kraftverk ligger i Voss kommune i Hordaland.

Leveranse til Kupe kraftverk

22 mars 2016     

Energi Teknikk har signert kontrakt om levering av komplett elektromekanisk utrustning til Kupe kraftverk. Leveransen omfatter ET pelton ringledningsturbin med effekt på 3,2 MW med tilhørende generator, kontrollanlegg og nødvendige hjelpeanlegg. Anlegget bygges for 310 meter fallhøyde. Utstyret skal leveres våren 2017. Kupe kraftverk ligger i Flora kommune i Sogn og Fjordane.

Energi Teknikk leverer til SKL Tverrelva

18 desember 2015     

Energi Teknikk AS er tildelt en kontrakt på levering av komplett elektromekanisk utrustning til Tverrelva kraftverk i Kvinnherad kommune. Avtalen innebærer leveranse av ET Brekke peltonturbin med effekt på 4,99 MW med tilhørende generator, kontrollanlegg og nødvendige hjelpeanlegg. Utstyret skal leveres høsten 2016. Tverrelva kraftverk blir det sjuende anlegget Energi Teknikk leverer til SKL.

Vi flytter til nytt hovedkontor

15 desember 2015     

Fra mandag 21. desember er Energi Teknikk å finne i nye lokaler Rosendal.
Leverings- og besøksadresse er Skålagato 52, 5470 Rosendal
Faktura og postadresse er Postboks 104, 5486 Rosendal

Velkommen til oss i Rosendal.

Fornyet tillit fra SKL

16 juni 2015     

Energi Teknikk AS er tildelt en kontrakt på levering av komplett elektromekanisk utrustning til Storelvi kraftverk i Ullensvang kommune. Avtalen innebærer leveranse av ET Brekke peltonturbin med effekt på 4 MW med tilhørende generator, kontrollanlegg og nødvendige hjelpeanlegg. Utstyret skal leveres våren 2016. Storelvi kraftverk blir det sjette anlegget Energi Teknikk leverer til SKL.

Leveranse til Kvamselva kraft

3 februar 2015     

Energi Teknikk har i dag signert avtale med Kvamselva Kraft AS om levering av elektromekanisk utrustning til Kvamselva kraftverk.
Kontrakten innebærer leveranse av ET peltonturbin med effekt på 2,71 MW med tilhørende generator og kontrollanlegg. Anlegget bygges for fallhøyde på 237 meter. Kvamselva kraftverk ligger i Gaular kommune i Sogn og Fjordane.

Ny kontrakt

3 februar 2015     

Energi Teknikk har i dag signert avtale med Selselva Kraft AS om levering av elektromekanisk utrustning til Selselva kraftverk.
Kontrakten innebærer leveranse av ET Brekketurbin med effekt på 5,36 MW med tilhørende generator og kontrollanlegg. Anlegget bygges for fallhøyde på 545 meter. Selselva kraftverk ligger i Gaular kommune i Sogn og Fjordane.

Kontrakt med Nordkraft

16 januar 2015     

Energi Teknikk har i dag signert avtale med Nordkraft Vind og Småkraft AS om levering av elektromekanisk utrustning til Hesjeberg kraftverk.
Kontrakten innebærer leveranse av ET Brekketurbin med effekt på 6,1 MW med tilhørende generator og kontrollanlegg. Anlegget bygges for fallhøyde på 255 meter. Hesjeberg kraftverk ligger i Gratangen kommune i Troms fylke.

To leveranser til Clemens Kraft

18 desember 2014     

Energi Teknikk har dag inngått avtale med Clemens Kraft om levering av elektromekanisk utrustning til Vossedalselvi og Vangjolo kraftverk.
Kontraktene innebærer leveranse av komplette elektromekanisk utrustning med Brekke peltonturbiner på henholdsvis 7,2 og 9,5 MW. Anleggene bygges for fallhøyder på 513 og 475 meter. Begge kraftverkene ligger i Voss kommune i Hordaland fylke.

Leveranse til Kvam kraftverk

4 desember 2014     

Energi Teknikk har dag inngått avtale med Kvam kraftverk om levering av elektromekanisk utrustning til Sekkelva kraftverk.
Kontrakten innebærer leveranse av ET horisintal Peltonturbin med effekt på 745 kW med tilhørende generator og kontrollanlegg. Anlegget bygges for netto fallhøyde på 273 meter. Sekkelva kraftverk ligger i Kvam kommune i Hordaland fylke.

 • Energi Teknikk AS
  Postboks 104
  5486 Rosendal
  Besøksadresse:
  Skålagato 52
  5470 Rosendal
  Tlf: [+47] 53 48 72 00
  Fax: [+47] 53 48 72 01
  E-post: post@energi-teknikk.no